Казанлък с реален шанс да има депутат от ПП „Възраждане“

ПП „Възраждане“ залага за парламентарните избори на същия екип от млади и образовани българи, които през последните години работиха активно по редица каузи и успяха да утвърдят партията като една от най- борбените организации в старозагорския регион. Листата е със средна възраст под 40 години, като всички кандидати са от областта и са доказани специалисти в своите професии. На второ място отново е казанлъчанинът Димитър Пашев, което, като се има предвид нарастналата подкрепа към Възраждане, дава реална възможност на гражданите на Казанлък да имат народен представител от партията в 48-то Народно събрание. 

Ето всички имена:

  1. Искра Михайлова – гр. Стара Загора, висше образование, специалност „Връзки с обществеността“ от БСУ, гр. Бургас. Председател е на Общинската организация на Възраждане в Стара Загора, член на Организационния съвет на „Възраждане“, Народен представител от 47-то Народно събрание от парламентарната група на Възраждане, Общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора в периода 2019 – 2021 г. Семейна с едно дете.
  2. Димитър Пашев – гр. Казанлък, висше образование, магистър по „Управление на образованието“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Велико Търново, учител по Български език и История, председател на шахматен клуб. Председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Казанлък, член на Организационния съвет на „Възраждане“.
  3. Даниел Проданов – гр. Стара Загора, висше образование, специалност „Български език и история“ от ПУ „Паисий Хилендарски“, гр. Пловдив, работи като учител по Български език и История. Областен координатор е на Възраждане за област Стара Загора. Семеен с две деца.
  4. Яна Динева – гр. Стара Загора, право във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Заместник – председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Стара Загора, главен специалист към парламентарната група на Възраждане в 47-то Народно събрание. Семейна с едно дете.
  5. Ива Ангелкова – гр. Стара Загора, висше образование, Магистър инженер „Техника и технологии за опазване на морето и околната среда“, 10 години опит в областта на екологията и 10 години като инженер качество в производствени компании. Секретар е на Общинската организация на Възраждане в Стара Загора, Общински съветник в Общински съвет Стара Загора от 2021 г. до момента. Семейна с две деца.
  6. Д-р Калин Калинов – гр. Казанлък, доктор по Химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“, бакалавър „Технология на етеричните масла, парфюмерията и козметиката“.  Изучава магистратура „Вероятности, актюерство и статистика“ в СУ „Климент Охридски“. Работи в голяма международна компания като извършва дигитализация на химически заводи.
  7. Тодор Делчев – гр. Стара Загора, висше образование, Магистър инженер „Автоматика, информационна и управляваща техника“ от ТУ, гр. Габрово, работи по специалността си от 10 години, като от 4 от тях пряко в енергетиката на Република България.
  8. Симеон Шопов – гр. Казанлък, висше образование, Магистър „Авиоинженер“ от ТУ София, работи като програмист, семеен. Заместник-председател е на Общинската организация на Възраждане в Казанлък
  9. Галин Динев – гр. Стара Загора, студент „Аграрна икономика“ в Тракийски университет, работи в сферата на животновъдството и ветеринарно-медицинските дейности. Семеен с едно дете.
  10. Михаил Атанасов – гр. Казанлък, висше образование, специалност „Иранистика“ от СУ „Св . Климент Охридски“. 
  11. Стилян Христов – гр. Стара Загора, изучава „Екология и опазване на околната среда“ в Тракийски Университет, работи в сферата на производството.

„Ние от „Възраждане“ считаме, че липсата на независимост на България поражда голяма част от проблемите в нашата държава. Последното правителство взе редица решения в полза на чужди посолства, които застрашиха сигурността на българските граждани.  Влошените отношения между България и Русия ще бъдат с непредвидими последствия за цените на газа и горивата, което от своя страна ще доведе до увеличаваща се инфлация и поскъпване на храните и стоките от първа необходимост. Не бива да се подценява и желанието на нашите евроатлантически партньори за участието на България във военния конфликт с Украйна. Нормализацията на взаимоотношенията с Русия и договаряне с „Газпром“ за доставките и цените на газа са от първите неща, за които „Възраждане“ ще настоява в следващия парламент.“ – заяви Димитър Пашев. 

На въпрос за регионалните проблеми Пашев отговори, че „Възраждане“ си поставя за цел да запази минно-енергийния комплекс „Марица-изток “. Други основни цели на партията са: прекратяване на феодалния модел на управление и осигуряване на спокойствие и благоприятна среда за бизнес, предприемачество и работа; качествено повишаване на нивото на образование в училищата; интеграция на малцинствените групи и недопускане на противообществени прояви; засилен контрол върху дейността на дърводобивните фирми, прекратяване на незаконната сеч и програми за залесяване; съхраняване на културно-историческото ни наследство и развитие на туризма.

Време е за Възраждане!

Бюлетина №14 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram