„Казанлък“ заслужи място на полуфинал, побеждавайки „Сливен“

Волейболистките на „Казанлък“ победиха „Сливен” с 3:1 (25:12, 25:6, 19:25, 25:13) в квалификационен мач за влизане на полуфинал за Купата на България при жените, който се игра в казанлъшката зала „Арсенал”.
В първите два гейма Розите доминираха изцяло, правеха разгромна разлика и безпроблемно ги затвориха, като във втория дори оставиха съперничките на едва 6 точки. В третата част обаче настъпи обрат, а волейболистките на „Сливен” след 6 поредни точки спечелиха гейма. В четвъртата част играта
отново бе равностойна, но  след поредна точкова серия, „розите” поведоха с 18:12, а това бе достатъчно да затворят гейма и да спечелят крайната победа.

Така волейболистките на Казанлък продължават във финалната четворка на Купата на България при жените. В първия полуфинал от надпреварата те ще се изправят срещу Левски (София). Двубоят е на 18 април (събота) от 15:00 ч. в столичната зала Христо Ботев. Веднага след това от 17:30 ч във втория полуфинал от надпреварата един срещу друг ще се изправят ЦСКА (София) и Марица (Пловдив).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram