Инж. Стоян Петров #56: Управлението в Казанлък е едноличното и ощетява обикновените хора

Според кандидата за кмет на Община Казанлък, издигнат от „БСП за България“ – безпартийният Стоян Петров, за съжаление, досегашният кмет Галина Стоянова от ГЕРБ е оставила обикновените хора на произвола, дори от години няма приемен ден на кмета.

„Сроковете за издаване на документи не се спазват, таксите се повишиха, бюрокрацията е на много високо ниво. Това затруднява малкия и средния бизнес“, твърди в свое интервю в тв ефира инженерът, който от 25 години развива среден бизнес.

Инж. Петров е категоричен, че „Моделът на управление е неправилен в Община Казанлък“. Част от него са едноличното взимане на решения, несъобразяването с различното мнение, разделението и противопоставянето. Кметицата обслужвала едрия бизнес и неглижирала дребните предприемачи.

Местният парламент с политическото надмощие на ГЕРБ се използва за налагане на готови решения, според кандидата на левицата.

„Смятам да върна диалога между политическите партии, да дам право на хората да задават дневния ред на Общината. Администрацията трябва да бъде слуга на гражданите, а не на олигархията“, разясни Стоян Петров, за когото гласуваме с бюлетина №56.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Повече за инж.Стоян Петров тук:

Facebook: https://www.facebook.com/stoyanpetrovkazanlak/?epa=SEARCH_BOX

Instagram – stoyanpetrovkz

You Toube: https://www.youtube.com/channel/UC5g91NVFyYjzQfo6NXrHfwQ

#stoyanpetrovkmet

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram