Зов за помощ

Петър Петров е на 49 години от гр. Стара Загора. Младият баща има 3 дъщери – Йоана на 21, Румяна на 17 и Вяра, която е едва на една годинка. На 3 ноември 2019 г. обаче Петър е диагностициран с карцином на левия бял дроб във втори стадий. Започва лечението си в България – първо в Стара Загора, после в София, но за съжаление не постига желаните резултати от терапията, даже напротив – състоянието му се влошава значително. За момента алтернативното лечение за Петър е в клиниката “Аджибадем” в Истанбул, Турция. След първата инхибиторна химиотерапия Петър се чувства значително по-добре. В последствие обаче десният му бял дроб започва да събира течности. За да се проведе следващият курс на лечение, Петър първо трябва да се стабилизира в интензивното отделение на болницата. Манипулациите с престоя струват 3500€ на ден, като е неясно колко време ще продължи лечението. За цялостното лечение в турската клиника са нужни 50 хил. евро – сума, която е непосилна за семейството. Животът на това семейство е ежедневна борба от 9 месеца. Болката в очите на съпругата и дъщерите на Петър е огромна. Нека му помогнем да отгледа малката си дъщеря!

Ето и текстът, написан от най-голямата му дъщеря Йоана(Всеки от Вас може да се свърже с нея – тел. 00359896273944, e-mail: iyoanappetrova1998@gmail.com)

„Здравейте, Приятели! Аз съм най-голямата от трите дъщери на Петър. Най-малката от нас е на една година, а средната е на 17. Надявам се нашата история да докосне сърцата ви и да помогнем на един прекрасен баща да отгледа едногодишната си дъщеричка!

Баща ми е най-силният мъж, когото познавам!

На 3 ноември 2019 беше диагностициран с дребноклетъчен карценом на левия дял на белия дроб във втори стадий  Започнахме лечението му в България, но за съжаление не постигнахме беланите резултати от терапията, а даже напротив – състоянието му се влоши значително. Предложиха ни лечение в клиниката Аджибадем в Истанбул, Турция. След първата инхибиторна терапия той се почувства много добре, но за съжаление, снощи вечерта разбрахме, че десният му бял е започнал да се пълни с течност. За да се проведе следващия курс на лечение той първо трябва да се стабилизира в интензивното отделение на болницата. Манипулациите с престоя струват 3500€ на ден, като е неясно колко време ще продължи лечението.

По тази причина се обръщам към вас с молба да дарим живот на Петър! Животът ни е ежедневна борба от 9 месеца. Надяваме се, че с Ваша помощ ще успеем да върнем живота на Петър, моят баща!“

Линк за дарения:

https://helpkarma.com/campaign/jivot-za-petar-2160/dashboard/preview

Банкови сметки за директно дарение.

Сметката на съпругата на Петър – Надя Петрова в български лева е:

IBAN:

BG58RZBB91551008387942

SWIFT/BIC:

RZBBBGSF

BENEFICIARY:

NADYA ANTONOVA PETROVA

Сметките, на които кампанията е базирана на името на Йоана:

Euro account

Beneficiary

Yoana Petrova

IBAN

GB95 REVO 0099 7083 4297 15

BIC

REVOGB21

Или

Euro account

Beneficiary

Yoana Petrova

IBAN

NL09 INGB 0656 9660 17

BIC

INGBNL2A

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram