Зов за помощ: Да помогнем на Даниела Драгиева

Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище „Чудомир“, се нуждае от нашата помощ.

На 20 август 2019, по време на екскурзия в Швейцария, Даниела Драгиева получава сърдечен арест. Независимо от бързата реакция на хората от екскурзията, които и отдават първа помощ и бързо пристигналата линейка, в рамките на 3 минути Драгиева изпада в кома за около 10 дни. В момента се намира в Университетска болница в Женева, Швейцария. Вече е в съзнание, свалена е от командното дишане, но все още е в тежко състояние.

Роднините на Даниела искат да я приберат обрано в Казанлък, където ще могат да полагат необходимите грижи . За целта обаче им трябват средства, с които те не разполагат. Към момента е уредено при нейното транспортиране от Швейцария, да бъде приета в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“, където временно да бъде под медицински контрол.

Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален учител в ОУ „Чудомир“ с над 25 години стаж и класен ръководител на няколко поколения ученици.

Дарителската смета в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:

Банка: Обединена българска банка

IBAN: BG81UBBS80021086604440 BIC:

UBBSBGSF

Титуляр: Руси Иванов Драгиев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram