Звезди и чаши под чинията на Бузлуджа

Ликовете на Ботев и Левски до тези на Путин, ген.Радев и Корнелия Нинова надничаха от чаени чаши и магнитчета за хладилник, предлагани за продан по сергиите под Бузлуджа, където днес се провежда националният събор на Левицата. Сталин и Тодор Живков не са пропуснати от историческия преглед върху порцелана.

Огърлия, авторско производство на художничка, припомняха за рубинената звезда, някога гряла на монумента на дома-паметник на върха.

Маргарита Хранова е гост-звездата на концерта за 126-та годишниня на БСП, а преди нея с балканска музика яко подгря емоциите духовия октет „Виво Монтана“, популярни от „България търси талант“.

На Историческа поляна заклети социалисти разлистваха безплатния тираж на вестник „Дума“, други шумоляха с безброй разновидности на червени флагове и трикольори.

Сред БСП-звездите на сцената по време на политическия митинг се откроиха младият депутат и червена надежда с политическо бъдеще Стоян Мирчев и общински съветник от Етрополе.

Водещият на събитието Кирил Ефремов извади на сцената Веско, дете изгубило се сред множеството, то бе поверено в ръцете на Кирил Добрев, докато майка му се появи.

Тази съборът е под мотото „Единни за България, която обичаме“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram