За първи път казанлъшко участие в софийски коледен турнир

Осем отбора ще се впуснат в 18-тото издание на традиционния коледен турнир за Купата на Иван Николов, в който за първа година ще участва и състав на ВК „Казанлък“.
През тази година състезанието е за девойки старша възраст, а чрез него домакинът ВК „Звезди 94″ (София) отбелязва своя двадесетгодишен юбилей.
В турнира ще участват още “ Звезди 94″, ЦСКА, „Левски“, „Левски Волей“, „Локомотив“, „Хектор“ и „Славия“. Надпреварата ще е в четири дни, от 14 до 18 декември (понеделник-четвъртък), като арена на битките е залата на столичното 81 СОУ Виктор Юго в квартал Младост, където е базата на „Звезди 94“.
Участниците са разделени в две групи по четири тима, като в потоците се играе всеки срещу всеки. Първите два ще оформят финална четворка, в която се играе на кръст на полуфиналите. Победителите спорят за 1-2 място, победените за 3-4 място. В група А са отборите на „Звезди 94“, ЦСКА, „Левски Волей“ и „Славия“. В група Б пък попаднаха „Левски“, „Казанлък“, „Хектор“ и „Локомотив“.
Мачовете започват всяка сутрин от 09:30 ч. Официалното откриване на турнира е в понеделник, 14 декември от 14:00 ч, като се очаква много гости от спортните среди да уважат юбилея на софийския клуб.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram