За коалиция „Български възход“ гласувайте с Бюлетина №15!

На 9 септември се състоя официалното откриване на предизборната кампания на коалиция „Български възход“ в област Стара Загора. За представянето на кандидатите за народни представители пристигна бившият служебен премиер ген. Стефан Янев, който е лидер на коалицията.

Ген. Янев, който е сред най-популярните и харесвани български политици, заедно с кандидатите за народни представители от коалиция „Български възход“ от 27 МИР Стара Загора и симпатизанти поднесоха цветя на признателност пред паметника „Защитниците на Стара Загора“ в парк „Пети октомври“. По-рано Стефан Янев се срещна с бивши офицери от региона, с някои от които го свързва общо минало в редиците на българската армия.

Гражданите имаха възможност да се запознаят с 13-те кандидати за народни представители на коалицията на официалното им представяне, по време на което бяха презентирани и основните тези, на които коалицията залага и ще развива в своята предизборна кампания.

На първо място, това е демографската политика. Всяка година близо 50 000 способни българи напускат границите на родината. Нужни са спешни демографски мерки, за да спрат негативните процеси, водещи до топенето на нацията ни.

От „Български възход“ ще работят за стимулиране на инвестициите, с цел създаване на работни места, система от икономически мерки за повишаване на раждаемостта, атрактивни условия за връщане на българите от чужбина.

Вторият приоритет е справедливата данъчна система – запазването на плосък данък за гражданите, малките и средни предприятия, и прогресивно подоходно облагане за всички, които ползват обществен ресурс.

Според ген. Стефан Янев, наложителни са и реформи в администрацията, задължително конкурсно начало и мандатност на всички длъжности в обществения сектор. И не на последно място –моралът в политиката.  

Водач на листата на 27 МИР Стара Загора на „Български възход“ е д-р Николай Благоев – лекар по професия, но към момента собственик на бизнес и областен координатор на партията на ген. Стефан Янев.

На втора позиция в листата на „Български възход“ за област Стара Загора е Любов Авджиева – юрист, бивш помощник-нотариус. В момента Авджиева работи като юрист в частния сектор, владее четири езика. Като дъщеря на военен лекар, с чин полковник, младата юристка е израснала с понятия като чест и достойнство. Нейната майка по професия е инженер, с над 20-годишен стаж в частния сектор.

На трето място е Румяна Присадашка. Строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Управител “Съдебни сгради” в Окръжен съд – Стара Загора в продължение на 14 години. С решение на ВСС е единствен управител и на АС и вещо лице към съда.  Следват авиационният инженер Христо Ковачев и д-р Камелия Стаматова-Йовчева. Албена Стоянова е експерт връзки с обществеността. На седмо място е инж. Радостина Тонева, следвана от детския педагог Елена Стойнова и д-р Иван Йовчев. В листата са още икономистът от Казанлък Данислав Дончев, машинният инженер Александър Тодоров и културологът Панайот Донев. Тринадесети, за късмет, е вторият казанлъчанин в листата на „Български възход“- инж. Минчо Ковачев.

За коалиция „Български възход“ и кандидатите за народни представители гласувайте с Бюлетина 15!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram