Затваряне на участъци от ул.“Москва“ и ул.“Христо Ботев“ от утре

От утре, 24.01.2023 г., вторник, се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Москва“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Съединение“ до кръстовището с ул.„Христо Ботев“ ще бъде затворено за движение на МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Съединение“, ул.„Кайнарджа“, ул.„Мазалат“ към съществуващата улична мрежа в града.       

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Христо Ботев“  в Казанлък, както следва:

– от кръстовището с ул.„Мазалат“ до кръстовището с ул.„Москва“  ще бъде затворено за движение на МПС в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Мазалат“ и ул.„Съединение“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация и безопасност на движението се налага във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък и ще важи от 08:00 часа на 24.01.2023г. (вторник) до 17:00 часа на 04.02.2023г. (събота), включително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram