Започна кастингът за „Големите надежди“ в Пловдив. Засилено присъствие на казанлъшки таланти

Стартира първият ден от кастингите за шоуто „Големите надежди“ в Пловдив. Чаровната пловдивчанка Мария Стойнова от групата Lollipop, участница във втория сезон на X Factor, подкрепи лично малките таланти в хотел „Новотел“. Днес в Града на тепетата пристигна и продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Много талантливи деца от Пловдив и региона впечатлиха екипа на предаването в първия ден от прослушванията. 13-годишна музикантка от семейство на цигулари и диригенти беше сред фаворитите днес. Освен че свири на контрабас, тя вече е записала в биографията си съвместно участие с „Биг бенд Пловдив“. С изпълнението на „Идеал Петров“ на Криско, 9-годишен фен на рапа накара вокалните педагози да се разсмеят. Той спечели сърцата им и с песента „Готин“ на 8-годишния Мартин Петров – ко-водещ на българската „Евровизия“ през 2010 година.

В първия ден на кастингите в Пловдив се открои 13-годишно момиче – композитор и текстописец на музика. Тя вече има записан диск с авторски парчета. Екипът на предаването се впечатли от нейната история, която е поредното доказателство за силата на любовта към музиката. Още в крехка възраст е успяла да преодолее сериозни житейски трудности благодарение на таланта си.

След блестящото представяне на Нелина от Казанлък – участник във втория сезон на X Factor, Градът на розите отново впечатли с многобройни кандидати за слава. Дали ще видим на голямата сцена следващата звезда от Казанлък, предстои да разберем през пролетта. Виктория Налбантова, Мария Димитрова, Ивея Симеонова и Стоянка Тодорова са представителките от НЧ“Искра 1860″ и Весела Паунова от „Възродена Искра“

Кастингите за предаването на Нова „Големите надежди“ в Пловдив продължава и утре, 2 февруари, в хотел „Новотел“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram