Жителите на община Казанлък се запознаха с кандидатите за народни представители и чуха приоритетите в програмата на ДПС

Централният лъч на ДПС начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, Филиз Хюсменова-заместник-председател на ДПС и евродепутат, Йордан Цонев-член на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково, Илхан Кючюк-председател на Младежко ДПС и евродепутат посетиха казанлъшките села Ръжена, Кънчево, Бузовград и Долно Изворово и град Крън.

Ръководството на ДПС беше придружено от водача на листата на ДПС Стара Загора Халил Летифов и кандидатите за народни представители Мехмед Зейнел и Тунджай Йозтюрк. Централният лъч на ДПС начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, Филиз Хюсменова-заместник-председател на ДПС и евродепутат, Йордан Цонев-член на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково, Илхан Кючюк-председател на Младежко ДПС и евродепутат посетиха казанлъшките села Ръжена, Кънчево, Бузовград и Долно Изворово и град Крън. Ръководството на ДПС беше придружено от водача на листата на ДПС Стара Загора Халил Летифов и кандидатите за народни представители Мехмед Зейнел и Тунджай Йозтюрк.

Жителите на община Казанлък имаха възможност да се запознаят с кандидатите за народни представители и да чуят приоритетите в програмата на ДПС. имаха възможност да се запознаят с кандидатите за народни представители и да чуят приоритетите в програмата на ДПС.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram