Е-фактура за вода

Уважаеми абонати, информираме ви, че вече е достъпна услугата Електронна фактура за вода. За целта е необходимо да се регистрирате на E-фактуриране ВиК Стара Загора.

За регистрацията, освен лични данни са Ви необходими Абонатен номер, който може да видите най-горе в ляво на вече издадена ви стара фактура (квитанция), както и номера на тази фактура (квитанция) без значение дали е от последен месец или по-рано. Ако имате затруднения може да се обръщате за информация към колегите ни от Центровете за работа с клиенти по райони. 

При евентуални проблеми с регистрацията, моля обаждайте се на телефон 042/65 13 55

След като сте вече регистрирани, активирайте опцията „Отказ от хартиена фактура“ (Син бутон горе в дясно). От тази дата нататък ще може да изтегляте вашите фактури в електронен вид. Услугата е достъпна както за граждани (физически лица), така и за фирми (юридически лица).

Фактурите издадени преди датата на активиране на тази услуга, няма да са видими, а само справка за задълженията и плащанията Ви.

От 01.09.2019 г. фактурите на юридическите лица ще се издават само в електронен вид, а физическите лица ще получават такива при плащане на каса. Лицата, които плащат по банков път могат да използват услугата E-фактуриране ВиК Стара Загора, за да виждат издадените им и платени фактури.

От Ръководството

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram