Ето как продължава младежката кампания в помощ на кучетата от приюта

Доброволците на сдружение „Юнайтед Авангард Артист”, по проект „Мисии” на програма „Европейски корпус за солидарност”, ще продължат кампанията „Куче-усмихни се” като заснемат бездомни животни и кучетата от приюта.

Идеята на продължението е тъжните очи на бездомничетата да събудят чувства и желание за осиновяване.

Вашият най-добър другар в живота, запазил сърцето си, безкрайната си любов – до смърт, Ви очаква в Общинският приют или чрез връзка с неправителствената организация „Animal hope Kazanlak”. Снимки на бездомните животни може да следите в следния линк: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=theyouth.info&set=a.532845658052215

Надяваме се повечето от тях да бъдат осиновени, за да намерят любовта. „Не купувайте куче, а го осиновете”, призовават доброволците.

Кампания Куче-усмихни се!” на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” и „Юнайтед Авангард Артист” се осъществи на 20.10.2021, като за час бяха събрани 128.74 кг. гранули, храна и лакомства за кучешкия приют в град Казанлък. Доброволците на организациите по проект „Взаимопомощ 3” и „Мисии” на програма „Европейски корпус за солидарност” вече доставиха хранителните продукти, одеяла и всичко, което гражданите донесоха за кампанията. Организаторите благодариха на всички, участвали в начинанието.


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram