Дълъг дневен ред за днешното заседание на казанлъшките общински съветници

Днес от 10:00 часа започва заседанието на Общински съвет – Казанлък, в зала „Инфра“, при дневен ред от 50 точки. В началото на сесията съветниците ще изслушат доклада на Галина Стоянова – кмет на общината с проекта за решение относно кандидатстване по Оперативна програма „Околна среда“ 2007-2013г., по процедура „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в агломерации над 10 000 е.ж.“. Предстои да бъде приета и нова Наредба № 22 за рекламната и информационната дейност на територията на община Казанлък .

Съветниците ще гласуват изменения и допълнения на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост на община Казанлък за 2012 г., ще гласуват и относно разкриването на Център за временно настаняване като делегирана от държавата дейност в гр.Казанлък.

В дневният ред е включена и точка за предоставяне безвъзмездно на НЧ „Искра – 1902“ с. Голямо Дряново земеделска земя с площ от над 42 дка, представляваща имот в местността „Синия вир“ в землището в с.Голямо Дряново.

Общинските съветници ще разгледат и предложението за вписване в Почетната книга на гр. Казанлък името на д-р Косьо Панайтов Зарев, който бе дългогодишен директор на ИМ „Искра“ за популяризиране на културно историческото наследство на града.

М. Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram