ДПС в Стара Загора регистрира вчера в РИК листата си с кандидати за народни представители в 45-ото Народно събрание

Областната организация на ДПС в Стара Загора регистрира вчера в РИК листата си с кандидати за народни представители в 45-ото Народно събрание. “Регистрирахме пълна листа от 22-ма кандидати, като преобладават млади хора. Търсили сме и женското присъствие. Залагаме изцяло на експертизата. Част от стратегията ни е да даваме път на младите. Разчитаме на подкрепата на избирателите и на това да погледнат отвъд популизма”, заяви водачът на листата на ДПС в Стара Загора и заместник-председател на партията Халил Летифов. Той допълни, че ДПС дава сигнал за възстановяване на диалога, като са на лице разговор и разбирателство на принципна основа с идеята за грижа, както за регион Стара Загора, така и за цялата страна.

Летифов бе категоричен, че ДПС ще провежда позитивна кампания с ясни послания, изцяло в духа на конструктивното бъдеще.

Водачът на листата на ДПС в Стара Загора определи предстоящите избори като важни, защото те ще трасират пътя на страната ни оттук насетне предвид следващия програмен период, предвид механизма за устойчивост и възстановяване, предвид вече 30-годишния преход и 10-годишното управление на правителствата на ГЕРБ. “Тези избори ще покажат колко бързо ще се възстановим от кризите, в които се намира страната ни”, допълни Летифов.“

На 4 април трябва да осигурим рестарт на държавата. Въпросителните ще бъдат много, но именно тогава българският избирател ще даде отговорите, а след това политическите партии ще зададат пътя – ще кажат какъв ще е той и какви приоритети ще имат.

На 4 април обаче трябва да дадем нов тласък, за да върнем доверието в институциите и развиваме различните сектори.

ДПС имаме решение и това е Програмата за ускорено и догонващо развитие на страната”, заяви още заместник-председателят на ДПС и водач на листата в 27 МИР – Стара Загора Халил Летифов.

Вижте пълната листа с кандидатите за народни представители от „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ за 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район за изборите за народни представители на 4 април 2021г.:

1.Халил Реджепов Летифов

2.Тунджай Рамадан Йoзтюрк

3.Шендоан Ремзи Халит

4.Николай Тонев Колев

5.Юлия Емилова Кехайова

6.Орхан Кемалов Асанов

7.Дженал Ниази Топалова

8.Юзеир Али Кенан

9.Мехмед Неджми Зейнел

10.Васил Тодоров Василев

11.Кенан Шакир Саид

12.Доника Бончева Бойчева

13.Суат Мехмед Мурат

14.Иван Енев Костадинов

15.Зейнел Фаик Селяйдин

16.Метин Ялзер Качан

17.Валентин Валентинов Георгиев

18.Хълмие Смаил Смаил

19.Сунай Селимов Селимов

20.Ахмед Абдула Мехмед

21.Ридван Байрям Иляз

22.Месут Илхан Юркюш

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram