Добри сърца, да подкрепим Камелия в борбата ѝ с рака!

Здравейте, добри сърца!

Молим ви СПЕШНО да подкрепите Камелия в борбата ѝ с рака!

Ками е момиче на 32 години и от Стара Загора. Ние си я приемаме като момиче, защото все още не е сбъднала най-голяма си мечта, да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! Всичките ѝ приятели могат да споделят същото, защото са много и все близки!

Няколко дни преди Коледа тя се събуди с новината, че е болна от Остра Т-лимфобластна левкемия!

Впрегнали сме всичките си сили, за да ѝ помогнем, защото я искаме с нас и сред нас! Нейната усмивка е лъч светлина дори и в най-тежките ни и сиви дни! ТЯ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ, но това ще стане само ако всички ние се обединим, за да я подкрепим! Спешно трябва да съберем непосилната сума, за да може нашият слънчев лъч да продължи да живее!

В момента нашата мила приятелка е в ремисия и ѝ предстои обстоен преглед в Германия за назначаване на дата за трансплантацията.

Нямаме много време за набиране на средствата, защото трансплантацията трябва да се извърши докато е в ремисия! Тази сума е непосилна за всеки един от нас поотделно, но вярвам, че заедно ще успеем да я съберем!

Ние, приятелите на Ками, ще направим всичко възможно, за да видим чаровната усмивка на нейното личице отново!

Ще ви бъдем безкрайно благодарни дори ако само прочетете и споделите!

Благодарим ви! Поклон пред вас, които помагате!!!

СПЕШНО да помогнем на Камелия

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram