Две улици и две кръстовища в Казанлък ще бъдат затворени за ремонт

От днес до края на месец август две улици и две кръстовища в град Казанлък ще бъдат затворени за ремонт по проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града. Въвежда се временна организация и безопасност на движението както следва:

-Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Кайнарджа“  в Казанлък:

– в двете посоки ще бъде затворено кръстовището в участъка с ул.„Москва“ до кръстовището с ул.„Вардар“;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните  улици: ул.„ Москва“, ул.„ Вардар“, ул.„24- ти Август“ към  съществуващата улична мрежа в  града.

– Затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства се въвежда на ул.„Преображение“ в град Казанлък:

– в участъка от кръстовището с ул.„Тракия“ до кръстовището с ул.„Тъжа“ движението ще бъде затворено  в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Георги Кондолов“ и ул.„Мусала“ към  съществуващата улична мрежа в  града.

– Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Тракия“ в Казанлък, както следва:

–  участъкът от кръстовището с ул.„Георги Кондолов“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“  ще бъде затворен  в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Мусала“, бул.„Никола Петков“ към  съществуващата улична мрежа.

-Затворени за движение, спиране и паркиране в двете посоки ще бъдат пътните платна на ул.„Тъжа“ в града, както следва:

– затворен  в двете посоки ще бъде участъкът от кръстовището с ул.„Георги Кондолов“ до кръстовището с бул.„Никола Петков“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Георги Кондолов“, ул.„Мусала“, бул.„Никола Петков“ към  съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

Срок на действие на временната организация на движението – от 08:00ч. на 15.08.2022г. до 17:00ч. на 30.08.2022г. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram