Две жалби на старта на изборния ден в община Павел баня

С две жалби започна изборния ден в община Павел баня, където са разкрити 21 изборни секции, секцията в болницата ще бъде за гласуване само за референдум. Избирателите в общината са 11 702, съобщи Радио Стара Загора.

Нормално протича изборния ден във всички 15 избирателни секции, разкрити вобщина Мъглиж. Избирателите са 9 481, информират от ОИК. Няма сигнали за нарушения на изборния процес.

25 избирателни секции са разкрити в община Братя Даскалови. Избирателите са 5 733. С временни удостоверения са вписани още 1 403, съобщават от ОИК. Няма сигнали за нарушения или жалби в началото на изборния ден.

В община Николаево по първоначални данни се отчита висока избирателна активност. Нормално е започнал изборния ден в 6-те избирателни секции и 1 подвижна. Гласоподавателите са 3 694 , съобщават от ОИК.

В Община Раднево са разкрити 37 избирателни секции, 1 подвижна и 1 – в болницата. Избирателите са 16 967, информират от ОИК. Без сигнали за нарушения и без жалби е започнала работата на всички секции тази сутрин.

Без сигнали и жалби е започнал изборният ден в община Гълъбово. Нормално работят всички 23 избирателни секции, които са разкрити на територията на общината. Избирателите са 11 087, съобщават от ОИК.

В община Опан избирателите са 1 944 , разкритите секции са 13. Всички са започнали нормално работа тази сутрин. Няма сигнали или жалби за нарушения.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram