Гратисчии и дрогирани на пътя засече полицията

На 23.07.2021 г. в РУ – Казанлък са образувани бързи производства по чл.343б, ал.1и чл. чл.343б, ал.3 от НК срещу 33-годишен казанлъчанин. Същия ден, около 22:00 часа, в град Казанлък, той бил засечен от полицейски екип да управлява л.а. „Мазда“. В хода на проверката униформените установили, че мъжът се е качил зад волана след употреба на алкохол и наркотични вещества, установено с техническо средство. Той е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, а работата по документирането на случая продължава.

Бързо производство по чл.345, ал.2 от НК е образувано в РУ-Казанлък същия ден срещу 51-годишен казанлъчанин. Той бил засечен от полицейски екип да управлява нерегистриран мотопед в град Казанлък. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Три бързи производства по чл.345, ал.2 от НК са започнати в РУ-Казанлък вчера срещу 53-годишен казанлъчанин, 49-годишен казанлъчанин и 58-годишен старозагорец. Мъжете били засечени от униформените да управляват нерегистрирани превозни средства. Двамата казанлъчани управлявали нерегистрирани мотоциклети в гр. Крън. Старозагорецът управлявал л.а. „Опел“ на ПП-I-5. Водачите са  задържани за срок до 24 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram