Господин Господинов #43: Разчитам на широка подкрепа от всички възрасти и всички населени места в общината

Уважаеми жители на Община Мъглиж,

За трети път се изправям пред Вас, за да поискам Вашата подкрепа за управлението на нашата община. През последния месец достатъчно много писахме и показвахме, какво сме свършили през предходният мандат, аз и моят екип. Скъпи приятели, имам силата, идеите и самочувствието да надградим постигнатото и да продължим заедно напред. Предстоят ключови за развитието на нашата община години. Моята цел е още по-успяваща, интелигентна, желана като място за живеене и работа община Мъглиж. Знам какво очакват от мен мъглижани – по-малко приказки и повече работа. В списъка с проекти в програмата ми няма нищо пожелателно. Щом получа силната подкрепа на жителите на общината, нейното изпълнение започва още на 28 октомври.

От първия до последния кандидат в листата ми за общински съветници, както и всички кандидати за кметове на селата са хора с професия, биография, чисто име и желание да работят за развитието на нашата община. Те знаят, че най-лесното за тях беше тази предизборна кампания. Трудното идва след това, защото хората ни са взискателни, аз също и те ще трябва да покажат най-доброто от себе си през следващите четири години. Разчитам на широка подкрепа от всички възрасти и всички населени места в общината.

Следях и наблюдавах презентацията на моят опонент, защото колкото повече идеи се презентират за доброто развитие на Мъглиж, толкова по-лесно ще се взимат след това решенията в Общинския съвет. Отнасям се с уважение към моят опонент, защото зад всеки глас за него стоят хора с реални проблеми, с реални предизвикателства в общината.

Всичко, което ние презентирахме не е изчерпателно и не е всичко, което сме предвидили и сме заложили да променим и направим в община Мъглиж. Но това е една много голяма част от него. Това е нещо, което ще се случи за града и селата ни в полза на всички нас. Затова аз и моят екип искаме Вашата подкрепа. Вие поискайте подкрепата на своите близки, познати, приятели. Нужна ни е подкрепата на цялата община. Оцветяването не бива да ни разединява. Който иска община Мъглиж да се развива по един правилен начин, с много работа, с много енергия и, разбира се, с контрол от страна на жителите, нека да ни подкрепи с номер 43 в интегралната бюлетина на 27 октомври!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram