ГЕРБ – Казанлък представи кандидата си за кмет на с. Шейново – Данчо Леков Данов

Николай Златанов: Данчо е гаранцията за промяната към по-добро за с. Шейново! Дайте му шанс!

ГЕРБ – Казанлък представи кандидата си за кмет на с. Шейново – Данчо Данов. Да припознаят 36-годишния земеделски производител, баща на една дъщеря, дойдоха десетки жители на селото. Залата в местното читалище се оказа тясна да побере желаещите да чуят какво има да им каже младото лице на ГЕРБ. „Ще насоча усилията си към изграждане на инфраструктурата, както и към цялостното развитие на нашия район. Шейново има нужда от нова посока – посоката на развитие. Имам потенциал и възможности да допринеса за това селото ни да има по-добър облик”, заяви Данчо Данов, който не скри, че разчита на подкрепата на шейновци. 36-годишният перспективен кандидат на ГЕРБ открито заяви, че е наясно със съществуващия проблем с вандализма в селото и представи своите предложения за решаване на проблема: подобряване начина на работа с КАТ и РУ „Полиция” – Казанлък, монтиране на видеонаблюдение в Шейново, създаване на екипни групи доброволци, които да следят за нередности и др.

Данов се ангажира да работи в конструктивен диалог с институциите в името на с. Шейново, както и в посока: създаване на информационни и комуникационни технологии, търсене на нови възможности и перспективи за успешното развитие на селото, повишаване качеството на живот на населението, посредством: благоустрояване, нови инвестиции, опазване на околната среда,  осигуряване на сигурност и спокойствие на хората, изграждане на нова и модернизиране на старата инфраструктура. Според кандидата за кмет на с. Шейново Данчо Данов от първостепенно значение е асфалтирането на улици, полагането на нова канализация, създаването на нови и реновиране на съществуващите зелени площи.

„За да е налице добре изградена инфраструктура в с. Шейново, кметът трябва да е активен и инициативен, като използва всички възможности за развитие. Такъв е именно Данчо Данов”, категорична бе Галина Стоянова – кандидат за кмет втори мандат на Община Казанлък, издигната от ГЕРБ.

Към нейните думи се присъедини и шейновецът и кандидат за общински съветник от ГЕРБ инж. д-р техн. науки Дечко Пейчинов, завършил Тулски държавен университет –  Русия, който подчерта: „Данчо Данов ще направи това, което заявява и това, от което има нужда с. Шейново. Преусмислете позициите на тези, които не са тук в момента. Разяснете им това, което днес си говорим и дайте тази подкрепа, от която Вие и Данчо имате нужда, и на 25-ти октомври да се поздравим с победата!”

По време на предизборната среща шейновци повдигнаха въпроса и за неподменената повече от десетилетие водопроводна мрежа на селото. Кандидатът за кмет Данчо Данов пое ангажимента, ако бъде избран за кмет, да възложи изготвянето на експертна оценка на съществуващата водопроводна мрежа, въз основа на която оценка, ще поднови водопровода, като средства ще се търсят от бюджета на кметството, бюджета на Община Казанлък и държавния бюджет.

„Данчо Данев е гаранцията за промяната към по-добро за с. Шейново! Той и всички ние сме най-голямата гаранция! Дайте му шанс!”, призова шейновци Николай Златанов – председател на Общински съвет – Казанлък в мандат 2011 – 2015 и кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

На заседанието в казанлъшкото село да подкрепят Данчо Данов в надпреварата за кмет бяха и повече от половината кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ – Казанлък.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0008DSC_0011DSC_0014DSC_0016DSC_0017

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram