Гербер се сбогува с партията си със статус във Фейсбук: „Борисов загуби връзка с хората”

Един от изявените и дейни гербери в Пиринско написа на страницата си във Фейсбук: ”Това е речта, която НЕ ми дадоха да прочета на събрание на „демократичната“ партия ГЕРБ в Благоевград. Само за информация, на събранието имаше 264 души, макар да се съмнявам и в тази бройка, а по списък в община Благоевград структурата наброява 2700 души.
Приятели, запомнете едно:
Щом аз си тръгвам от ГЕРБ, значи нещата са нетърпими!
Борисов напълно загуби връзката с хората по места !”

 

10473619_788700514502378_2127548524335011038_n

 

Здравейте, Гербери!

Казвам се Венцислав Кавазов. Много от вас ме познават.
Поводът за моето изказване е разочарованието ми от политиката, водена от партия ГЕРБ, и в частност от хората, заемащи ръководни позиции в ГЕРБ,  Благоевград – област.
За мен, като демократ, партия ГЕРБ провежда тотално сбъркана кадрова политика, като толерира кадри на БСП, ДПС и агенти на ДС.
Тази сбъркана кадрова политика е до най-високото ниво в държавата!
Тази сбъркана кадрова политика в предишния мандат оправдавахме с политическата  неопитност на партията, сега с какво я оправдаваме?
Имам странното усещане, че това изобщо не е случайно, и ГЕРБ се използва за трамплин от децата на комунистите за израстване.
kavazov-borisovЗа мен, като демократ, е недопустимо министър Л. Павлова в правителство на дясна партия, да парадира с дядо си – партизанин от отряд Чавдар, при положение, че моя дядо, а и близките на много хора, са избити точно от такива изверги. Нима в ГЕРБ няма читави строителни инженери, които да не са деца на БКП ?!?!
За мен, като демократ, е недопустимо законите в България да се прилагат за различните социални и етнически групи по различен начин (говоря за ситуацията в Гърмен и изказванията на министър Бъчварова, че не може да се съборят къщите на ромите, въпреки предписанията на РДНСК).

Така се получава, когато за вътрешен министър се поставя Управител на социологическата агенция, и дъщеря на последния главен редактор на вестник „Отечествен фронт”.
За мен, като човек, който взе активно участие в протестите, е недопустимо да няма разследване на действията на кабинета Орешарски, довел България до дъното на всички световни класации, и необходимостта да се държим за Румъния, за да ни приемат във Шенгенското пространство. А в същото време  ГЕРБ да казва, че румънската прокуратура хвърля прах в очите на хората с арести и конфискация на имущество на политици.

В България обикновените хора чакат тоя „прах” и  го очакваха от ГЕРБ.
Но да се върнем в Благоевград.
danela-saveklievaЗа мен е учудващо спокойното поведение на г-жа Савеклиева, като депутат и областен координатор на ГЕРБ по отношение на Гърмен. И докато там пребиват наши членове и симпатизанти, наши братя и сестри, и докато ограбват църква и пребиват Отеца, тя да се снима на стадиона в Благоевград и да се прави на футболен фен…
Запитайте се какви хора ни представляват? И това ли е лицето на една цяла областна структура на управляваща партия?

За мен е недопустимо хора като Стоян Мавродиев, които откровено, на страницата си във Фейсбук, са подигравали Герберите и Борисов, Дянков, Цветанов и партия ГЕРБ, да бъдат лансирани за директори, само защото някой си има вземане-даване с майка му,  бивш прокурор.
Ще завърша изказването си със следното :

ПАРТИЯ ГЕРБ не се грижи за хората си!

ПАРТИЯ ГЕРБ СЕ ГАВРИ с хората си!

ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ ЗАСЛУЖАВА ХОРАТА, които сме  работили за нея толкова години! АЗ СЪМ ОТ 9 ГОДИНИ В ГЕРБ, като много други тук присъстващи.

ПАРТИЯ ГЕРБ  СМАЧКВА всеки с различно мислене, а това  никак НЕ е ДЕМОКРАТИЧНО.

Всички неща, които изредих, са факти и всеки може да ги провери – живеем в 21 век, има интернет.
Тъжно е като гледам какви надежди и очаквания имат хората за управлението на ГЕРБ.

Поради всички тези причини аз напускам партия ГЕРБ, защото:

ГЕРБ ДОКАЗА, че не  е дясното в България!

НАПУСКАМ ГЕРБ, защото се срамувам некомпетентни хора да ме представляват!

НАПУСКАМ ГЕРБ,  защото съм антикомунист, демократ и европеец!
НАПУСКАМ ГЕРБ,  защото имам ценностна система, различна от пошлото поведение на много хора на ръководни позиции в  ГЕРБ!

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ ВЛАСТИМАЩИ В ГЕРБ да не се занимават с мен и мои близки и да не търсят реваншизъм.  Защото ще изляза по медиите и ще направя така, че хората да ви замерят с камъни, където  и да минете.  Знам много, знаят го и хората около мен.

И накрая няма да ви пожелая успех, защото в политиката да пожелаеш успех на някой, когото не харесваш,  е най-долната псувня, а аз съм възпитан да не псувам!

/http://mejdu-redovete.com//

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram