Галина Стоянова: Стоим зад вас, г-н Борисов, единни и стегнати

“Казанлъшката структура на ГЕРБ е единна, много стегната и стои зад Вас!”, с тези думи председателят на общинската организация на ГЕРБ в Казанлък и кмет на общината Галина Стоянова се обърна към лидера на партията и министър – председател Бойко Борисов по време на днешния партиен форум, провеждащ се в Стара Загора.

“Всичко, което сме постигнали в Казанлък, нямаше да се случи без Вашата подкрепа, г-н Борисов! Вие сте единственият човек, който постави Казанлък на картата, редом с областните градове”, заяви още Стоянова.

Тя допълни, че през последните години община Казанлък се състезава в своето развитие с големите областни градове и това състезания се случва в едно добро партньорство. Галина Стоянова определи Казанлък като силно развиващ се град в момента и изрази надежда, че това ще продължи и в бъдеще, още повече предвид изграждането на тунела под връх Шипка. Така Казанлък ще стане непреодолим логистичен и транспортен център на България.

Председателят на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова не пропусна да отбележи и мащабният ремонт на надлез “Катекс” – едно съоръжение, което, макар да е изцяло общинска собственост, рехабилитацията му е финансирана изцяло от Правителството.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram