Времето днес

Сутринта на места в котловините видимостта за кратко ще е намалена. През деня ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност преди обяд над Източна България. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и по Черноморието – до умерен северозападен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4° и 9°.

Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в часовете до обяд. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 5° и 8°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, с тенденция през деня да отслабва.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Времето днес

Днес ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места по поречието на Дунав ще има ниска облачност. След обяд от североизток облачността отново ще се увеличи. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен, предимно западен вятър. Максималните температури ще са между 2° и 7°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността след обяд, над северните райони. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 3°-7°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

meteo.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram