Времето днес

Днес преди обяд ще има почти повсеместни валежи от дъжд, значителни на места в северозападната половина от страната. Привечер постепенно ще спират. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са от 5° – 7° в Западна България до 11° – 13° на изток.

В планините ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи от сняг. Под около 1000 метра валежите ще са от дъжд. Ще духа силен северен, по-високите и открити части – североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще преобладава облачно и дъждовно време. След обяд валежите ще отслабват, а привечер и ще спират. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 11° – 13°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Времето днес

Днес ще бъде слънчево и почти тихо. Преди обяд на места в низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Топло време, с максимални температури между 9 и 14°, по-ниски в местата с мъгла.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, по билата и силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра – около 4°.

Над Черноморието ще бъде слънчево и почти тихо. Максимални температури на въздуха: 10°-12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram