Благотворителен базар за Драгомир от Бузовград набира скорост в мрежата

Група „Да помогнем на Драгомир от Бузовград Благотворителeн базар“ бе създадена в резултат на спонтанен акт на съпричастност на стотици граждани на Розовата долина, след като зов за помощ за младия баща трогна с историята. Дрехи, вещи, храни и услуги се предлагат, като сумите са за благотворителност. Кутии за дарения в Розово и Казанлък също са част от кампанията.

Сред предлаганите артикули в онлайн продажбата са бебешки колички, дрехи, дамски чанти, обувки, детски колела, ползването на козметични услуги, почистване на климатици и др. Рециклирането на капачки също е възможен сценарий за подкрепа и по темата тече активност още от вчера. Не липсват и предложения за лични дарения.

30-годишният Драгомир Танев живее със семейството си в Бузовград и страда от рядката болест Сарком на Юинг – тумор, който се появява предимно при малки деца и възрастни до 30 години.  Лечението му се извършва в Турция срещу непосилната за семейството сума от 30 000 евро. Можете да помогнете и като дарите средства по банков път на:

Банкова сметка номер:
BG29UBBS80021016032250
BIC: UBBSBGSF
Драгомир Димов Танев

Всичкo за онлайн базара на https://www.facebook.com/groups/736004457064764/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram