Библиотеката награждава 45 от своите читатели и приятели

За първа година казанлъшката библиотека ще награди своите редовни читатели от различни възрасти, номинирани в осем категории – за най-възрастен и най-млад читател, най-редовен читател, дарител и др. Един от призовете ще получи местен автор с най-много съвместни изяви с библиотеката. Ще бъде отличена и организация, подкрепяща изявите на библиотеката. 45 грамоти ще връчи Общинската библиотека на своите най-малки читатели и такива в зряла възраст.
Децата ще бъдат наградени на церемония в Детския отдел на библиотеката в събота от 11:00 часа, а срещата с читатели и приятели е на 21 декември от 17:00 часа в залата на Информационния център на „ Искра“ 4.

Организациите с най-много съвместни изяви са клубът „Светлини сред сенките“, СНЦ „Зелена светлина“и Театрално студио “ Гост+“ на Жоро Ташев. Най-много книги през годината са дарили Цвятко Цветков, журналистката Десислава Петкова и Стоян Славовски, съобщиха от библиотеката. Трима казанлъшки творци ще получат призове за най-много съвместни изяви с ОБ „Искра“- поетите Румен Денев, Гергана Атанасова и журналистът Петър Марчев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram