Акция „Дядо Коледа 2019“ тази година ще зарадва над 250 деца

За седма година Сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.
От организацията обявиха официално края на поредната успешна Акция „Дядо Коледа“, в която са събрани над 250 коледни подаръка за децата на Казанлък.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 2 декември и приключи на 16 декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил 3 елхи в град Казанлък. На всяко едно от вълшебните дръвчета имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, дарителите се запознаваха с историята на всяко дете и неговото семейство, за да подготвят мечтания подарък.
От Сдружението благодариха на всички казанлъчани, помогнали за осъществяването на Акция „Дядо Коледа“.

„Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък и Центъра за специална образователна подкрепа в град Мъглиж.
Благодарим, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодарим, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!
Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включиха!“

През седмицата преди Рождество, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата” ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram