Ядосан на „паяка“ събори стълб

2
2

Казанлъчанин се натресе с „Мерцедес“ в стълб от уличното осветление и го събори само на метър от работници, товарещи там камион.

Произшествието стана срещу входа на „Катекс“, непосредствено до специализирания паркинг за репатрирани автомобили малко след 11 часа.

Мъжът отишъл да прибере автомобила си, малко по-рано репатриран от „паяка“, и разгневен се качил в „Мерцедеса“, после потеглил с бясна скорост и само на няколко метра от паркинга, където има завой, изгубил контрол върху управлението, качил се върху тротоара и се забил в стълба. От удара съоръжението паднало и едва не се стоварило върху двамата работници, които в това време товарили камион на по-малко от метър.

Според очевидци от паркинга мъжът псувал и обиждал, ядосан от това, че автомобилът му бил вдигнат от „паяка“. Платил глобата и потеглил с мръсна газ, преди това, обаче, изключил ESP-то и демонстративно почнал да „върти“ гуми.

Работещите на паркинга разказаха за Пресс ТВ, че това не е единичен случай. Редовно нарушителите с репатрирани коли реагирали по този начин и напускали изхода в подобен дрифт.

Коментари от Фейсбук

Comments are closed.