Ченгето-убиец от Казанлък било следствено за побой над футболен треньор

16
6

Полицаят Карчев е бил следствен за побой, научи Пресс ТВ. Следствието срещу него е образувано няколко месеца преди казанлъшкото ченге да убие на 6 октомври със собствената си карабина гръцки кардиолог на остров Крит.

Очевидци разказаха пред Пресс ТВ, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. Пердахът се случил в казанлъшкото село Енина по време на футболен мач. За това започнало разследване, след това Карчев бил предаден на Военна прокуратура, но местните обвинители си направили отвод и производството било прехвърлено на прокуратурата в Сливен.

За следствието потвърдиха високопоставени полицейски източници, пожелали анонимност.

Както стана ясно, Карчев е пътувал на 23 септември до Крит, вероятно с намерение да извърши убийството на лекаря, съпруг на любовницата му Дешка Говедарова, която също е от Казанлък. Нещо обаче осуетило замисъла и той се върнал в България, след това предприел пътуването и извършил покушението.

Пресс ТВ откри, че Красимир Карчев е ползвал отпуск в петък на 22 септември и в понеделник на 25 септември.

По същия начин той е заявил отпуск на 6 октомври /петък/ и на 9 октомври /понеделник/.

Припомняме, че полицаят разстреля 62-годишният лекар хладнокръвно, като убийството било планирано заедно с българската съпруга на д-р  Христодулос Каландзакис, и с цел тя да наследи състоянието на медика.

От самопризнанията на двамата любовници стана ясно, че те са поддържали дълга връзка. От профилите им във Фейсбуг се вижда, че те имат общи снимки.

Припомняме и, че утре 11 октомври, трябва да бъдат произнесени мерките им за неотклонение от гръцкия съд.

 

Динко Славов: Не сме се били с полицая, той направи опит да ме убие

Коментари от Фейсбук

Comments are closed.