Цончо Ганев в Казанлък: „Възраждане“ ще защитава националния интерес на всяка цена

Вчера ПП „Възраждане“ проведе отворена среща в ДК „Арсенал“, на която присъстваха множество граждани от Казанлък и региона. В нея взеха участие Цончо Ганев, зам.-председател на партията и зам.-председател на 47-то Народно събрание, Димитър Пашев – председател на казанлъшката организация на „Възраждане“ и втори в листата за 27-ми МИР Стара Загора, и кандидати за народни представители от партията.

На събитието Цончо Ганев представи поредица от факти от работата на предния парламент, които са довели до редица проблеми, свързани както с моментното състояние на държавата, така и с предстоящата криза в енергетиката и икономиката.Според него желанието на всички евроатлантически партии да изпълняват разпорежданията на американското посолство е довело до развалянето на отношенията между България и Руската федерация, като това в никакъв случай не отговаря на националния ни интерес. Цончо Ганев заяви, че България трябва да води прагматична политика към Русия, като българският интерес е да имаме равноправни и взаимоизгодни икономически връзки. Влошените дипломатически отношения изправят българската държава пред сложната ситуация да се взимат решения, които не са в полза на гражданите и това довежда до постепенно оскъпяване на газа и горивата, като съответно води и до все по-увеличаваща се инфлация. Според Цончо Ганев единствено „Възраждане“ може да нормализира отношенията с Русия, като това е особено важно и заради възможността от въвличането на България в чуждия военен конфликт. „Възраждане“ е категорично против участието на българската държава в конфликта, като нашата страна може да има само посредническа роля за установяването на мир между руския и украинския народ.

Срещата продължи повече от три часа, като след представянето на основните приоритети на „Възраждане“ гражданите зададоха своите въпроси, на които кандидатите отговориха. Накрая разговорите преминаха в неформален характер и всички си тръгнаха с надеждата, че в България има партия, която поставя българския национален интерес на първо място и може да се противопостави на евроатлантическото статукво.

Време е за Възраждане! Бюлетина №14

Продаването и купуването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram