Хиляди фенове на автомобилите очаква 21-вият Национален BMW Събор в Стара Загора

Стара Загора отново е домакин на най-чаканото събитие за почитателите на немското автомобилостроене – Национален BMW събор 2023. Събитието ще се проведе на вече познатото място – Летището в Стара Загора, тази събота – 17 юни, с официално откриване в 10.00 часа.

Мощен рев на автомобили обещават организаторите. Реставрирани и добре обгрижвани класики ще застанат до последните модели от марката и това е само част от предвидените дейности. По време на събора, по традиция, зрелищно дрифт шоу, драг състезание и дрифт такси ще донесат допълнителни емоции за публиката. През целия ден ще има възможност и за любителски състезания. Програмата включва още много музика и конкурси, с атрактивни награди от партньорите на националната среща. Специална томбола ще награди някой „с бензин в кръвта“ с нов автомобил. Това се случва за първи път по време на традиционните годишни срещи на феновете на марката.

Всичко любопитно, свързано с предстоящото събитие, е споделено на фейсбук страницата на организаторите BMW Club Bulgaria. До момента, около 4 хил. души са заявили интерес към събитието. Билети има в мрежата на Евентим.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram