Състоянието на Светлозар се влошава!

От семейството на казанлъчанина Светлозар Димитров Сербезов отправиха горещ апел в социалната мрежа. От съобщението на майката Тошка разбираме, че състоянието му е тежко и 48-годишният мъж се нуждае от спешна операция, за която трябва да бъдат заплатени 17 000 лева. Обявена е и банкова сметка. Светлозар е претърпял операция на гръбначен стълб, но тя се е оказала неуспешна, а състоянието му рязко се е влошило. Налага се спешно да му бъде направена втора, която ще се извърши в Турция.

Ето и текстът, който разпространиха от семейството:

„Приятели и не само, налага се да се обърна за пореден път към Вас с молба за помощ за Светлозар. Във болница е и се налага спешна операция на гръбначния стълб в Турция. Касае се за 17000 лв. за смяна на имплант и поставяне на нов. В България, беше несполучлива и се появиха усложнения, които водят до инвалидизация. Състоянието му е много зле. Знам, че в момента е много трудно за такава помощ, но с ХелпКарма не се получи, знаете какво стана с тази платформа. Измама! Загърбили сме кистата на Тарлов, тъй като на този етап тази операция излиза на преден план.

В една от последните си изяви в платформата за дарения, през септември, той обяснява, че чакането за операцията е продължило много дълго, а събирането на средства е бавно и мъчително. „Жалко че държавата не помага с нищо и това ме затруднява още повече. Все пак искам да благодаря на всички и на даряващи и на тези които ме подкрепят морално!“, посочва Светлозар.

За контакти: 0895147355

Ако имате възможност помогнете!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram