Стенли и Казанлък отново ще помагат на Росица

0
12

Още 6 000 eвро са необходими за втория етап от лечението на старозагорката Росица Филипчева. Жената се бори с коварно заболяване, което я преследва от 2014 година. Тя получава тежката диагноза “рак на гърдата”. Тогава започва лечение в София – операция, химио и лъчетерапии, и оздравява.

До 2018 година, когато болестта се завръща още по-прогресивна. Росица започва да се лекува в столична болница, като минава за втори път през всички видове терапии и лечения. Надежда за излекуване открива в турска болница, но за операцията бяха потребни 18 хиляди евро. Десетки хора се втурнаха да помагат, като в Казанлък с мисията за подкрепа се зае известният с филантропските си прояви стилист Стенли Нанчев.

От неговия салон вече заявиха, че продължава кампанията за събиране на средства в помощ на Росица, а първата част от нейното лечение е приключило успешно.

Ето и какво се казва в публикацията на Росица Филипчева, разпространявана във Фейсбук.

„Искам да ви кажа, че с вашата безценна подкрепа успях да приключа 1-я етап от моето лечение. Беше ми направен 5 скенер, на който се установи, че метастазите в черния дроб са неактивни, но в кости и лимфни възли има лека прогресия, затова се налага смяна на лечението. Ще ми бъдат направени още три курса химеотерапия и отново 5 скенер. За 2-ят етап от лечението са ми нужни 6 000 евро.
Вие ми вдъхнахте вяра и надежда, но МОЛЯ ДА МЕ ПОДКРЕПИТЕ ОТНОВО за да достигна до заветната цел! Сърдечно благодаря!

Може да дарите на място в Казанлък на ул. “Иван Вазов” 4 в разположена кутия за дарения в салона на Стенли или на посочените дарителски сметки.

ТЕЛ :0896640044

Коментари от Фейсбук