Протести пред полицията

2
61517
Парламентарни избори 2021#

Десетки казанлъчани в подкрепа на отстранените от длъжност полицаи. За пореден път те се събраха пред полицията, като заявиха, че с риск за живота си униформените са успели да спрат 29 годишния младеж, шофирал изключително рисково, без книжка и след употреба на наркотици. „Това е убиец. Не трябва да се толерират наркомани“ са част от коментарите им. Пред полицията бе и братът на задържания. Той заяви, че осъжда действията му, но е против упражненото насилие.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Кое защитавате? Кой подкрепяте? Насилието ли? Независимо дали момчето е наркоман или алкохолик, всеки човек на този свят си има права. Как може да се случват такива неща по улиците на гр. Казанлък. Няма ли съд, няма ли съдия, не решават ли те наказанието на човека, как може един полицай да убива от бой момчето, а после да се събират да се подкрепят? Това ли е нашият народ? Утре мога да пресека неправилно и той да ме гръмне, защото не съм видяла светофар, пак ли ще ги защитавате. Те очакват от нас да спазваме закони, които те самите не спазват. Има ги във всички социални мрежи такъв пример ли дават на народа ни? АЗ СЪМ ПРОТИВ ПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ..!!!!!!!!!!

  2. Тези хора са доста зле информирани, младежът ще си получи наказанието разбира се и никой не го толерира, за това което е извършил. Казусът тук е, че полицаите са превишили правата си, на видеото ясно личи, че задържаният не оказва съпротива и извършените силови действия от служителите на реда са напълно излишни. Г-н Манев изглежда, задава трудно въпросите, но поне статията е добре спретната, като изключим разбира се, възраста на обвиняемия..

Comments are closed.