Продължава подновяването на тротоарната  настилка в Павел баня 

Благоустрояването на тротоарните пространства в Павел баня продължава. Тази седмица започна ремонтът на тротоарната площ по ул. “Ген. Столетов” и на площадното пространство пред местните аптека и медицински център. След това благоустрояване ще се направи и на тротоарът по ул.”Димчо Дебелянов” в района, западно от аптеката.

Новозапочнатите ремонти са част от цялостната програма на кмета на Павел баня Иса Бесоолу за мандата, в която, още като кандидат за градоначалник, той заложи сред приоритети си подобряване на цялостната инфраструктура в града и селата. Всъщност  в селата, където Бесоолу, заедно с колегите си кметове, имат още много какво да свършат, се извършиха редица ремонти по пътната и образователната инфраструктури. 

Това лято в града започна поетапно подновяване на маркировката, подмяна на стари плочки с нови по тротоарите, изграждане на нови пространства за преминаване на пешеходци, както и обособяване на кръгово движение и места за паркиране. Последните са напълно безплатни, както за местните жители, така също и за гостите на Павел баня. 

Ремотните дейности продължават, съобразно метеорологичните условия в района.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram