Приключва търгът за тениски на отбори и футболисти

0
501
Парламентарни избори 2021#

Фен страницата на футболния клуб „Розова долина“ обяви финал на благотворителния търг в подкрепа на Роси Димитрова.

В продължение на месеци онлайн течеше кампания за продажба на тениски на отбори и футболисти, застанали зад каузата.

22-годишната Росица Димитрова страда от S-образна сколиоза още от 13-годишнаЗа нейната операция в чужбина са необходими малко над 70 000 лв., а за да бъдат събрани, беше организиран благотворителен търг чрез официалната страница на футболния клуб на Казанлък. Изиграха се поредица от срещи, дадени бяха и доста обещания, част от които така и не се изпълниха. Огромна част от българските отбори в Първа и Втора лига подадоха ръка на Роси и за пореден път доказаха, че обединението в спорта е възможно, независимо от пристрастията.

Около 15 хил. лв. е оставащата сума, която трябва да се събере и поради тази причина търгът бе възобновен преди дни, но за съжаление, интересът към продажбите е слаб.

Остават неразпродадени още седем броя футболни франелки, за които нямаше наддаване, съобщиха от фен страницата. Всеки желаещ да дари или закупи на минималната цена от 30 лв. или по-голяма сума, може да се възползва в идните дни.
Тениските са на „Хебър“ (Пазарджик), 2 броя на български съдия, „Царско село“ (СФ), „Витоша“ (Бистрица), Христо Стоичков и на гръцкия отбор „Коринтос“.

За контакти: 0897932251 – Димана Попова 
Номер за сметка за плащане:
BG60UBBS80021090186640
BIC код на банката: BBSBGSF
https://www.facebook.com/profile.php?id=100053161502738

Неразпродадените тениски в търга вижте и тук:

реклама