Прекрасна дъщеричка

1
7971

Миглена Динева, част от обичания от хиляди българи дует Сестри Диневи и един от най-известните DJ в региона Смилян Караганчев, обявиха, че имат дъщеричка.

Ето какво написа Миглена на своята страница във Фейсбук, вчера.

Скъпи приятели и почитатели!
Избрах големия християнски празник Благовещение, Денят на майката, за да споделя с вас моята и на семейството ми огромна радост – в нашия дом от над месец вече расте и набира сили за живота прекрасната ни дъщеричка! Голямо щастие е! От цялото си сърце го пожелавам на всяка жена, която иска да стане майка! А на жените, които вече са майки – да почетат днес по свой начин Празника на Благата вест и Св. Богородица – закрилницата на майките. На всички желая много, много здраве, много красиви моменти и скорошни нови срещи със Сестри Диневи! От тази пролет нататък музиката и майчинството ще изпълват дните ми – с вярата, че животът е по-силен от всичко. С благодарност към съдбата и с обич за вас:

МИГЛЕНА ДИНЕВА

Целият екип на Вис виталис. Всички приятели на Миглена и Смилян, ги прегръщаме силно, маркар и от разстояние. Всички ние се радваме, наравно с вас на малкото съкровище, което отглеждате вкъщи.

Бъдещето е на творците. Обичаме ви!

Коментари от Фейсбук

1 коментар

  1. Честито на двойката!
    Ей това са хубави новини!

    П.С. г-н Манев,от три авторски статии за деня,поне една без грешки в правописа ще напишете ли?

Comments are closed.