Полицейска хроника

0
104

На 21.07.г.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 26 годишна казанлъчанка, за това че за времето от 20.30 ч. на 20.07.т.г. до 10.00 ч. на 21.07.т.г., след взломяване патрона на шофьорската врата на личният й л.а. Фиат «Пунто», със старозагорска регистрация, е извършена кражба на CD Player и дистанционно управление за него. По време на кражбата автомобила е бил паркиран на бул. «23-ти Пехотен Шипченски полк» № 31. Работата по случая продължава.

На 21.07.т.г. около 11.00 ч. в резултат от нараняванията си, получени от пътния инцидент, възникнал на 19.07.т.г. в Казанлък, в МБАЛ – Стара Загора починала 83 годишната С.С. от Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служители от сектор «Криминалана полиция» при Районно управление «Полиция» – Казанлък е установено, че евентуален участник в катастрофата е 64 годишния М.П. от с. Виден, общ. Павел баня, който на същата дата управлявал л.а. Крайслер «300 С», със старозагорска регистрация. Констатирано е, че автомобилът преминал през левия крак на възрастната жена и тя паднала върху тротоара, след което М.П. я откарал в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, откъдето е насочена към Стара Загора за преглед. М.П. не подал сигнал за възникналия инцидент и е издирен допълнително от контролните органи.

На 21.07.т.г. около 13.23 ч. на казанлъшката улица «Орешака», л.а. Шевролет «Каптива», със старозагорска регистрация, управляван от 35 год. К.Т. от Варна, поради движение с несъобразена скорост, не спира на пътен знак «СТОП» и блъска движещия се с предимство л.а. Ауди «80», със старозагорска регистрация, управляван от 71 годишния М.М. от Казанлък. От ПТП няма сериозно ранени.

 

Коментари от Фейсбук