“Перли от рози“ – новата хранителна добавка с розово масло на Алба Групс

0
1719
Парламентарни избори 2021#

„Перли от рози“ са натурални капсули и са най-новият блясък в голямата и разнообразна гама продукти на „Алба Групс“ ЕООД.

С високото си съдържание на естествени, био вещества, и 5 мг етерично масло от маслодайна роза, „Перли от рози“ стават ваш незаменим помощник, като повишават имунитета и действат благоприятно на храносмилателната и отделителна система.

Царицата на цветята, казанлъшката роза Дамасцена вече събрана само в една капсула.

Капсулите „Перли от рози“ са хранителна добавка, предназначени да действат благоприятно на храносмилателната и отделителна система. Те спомагат за общото укрепване на организма и дихателната система. Подпомагат половата система. Действат общо стимулиращо и повишават имунитета. Капсулите нямат алергени и са подходящи за лица над 18 годишна възраст. Само три „перли“ на ден ще ви накарат да се чувствате по-здрави, по-жизнени и дори по-активни.

За извличането на само капка от ценното розово масло са необходими стотици листа от рози. За 1 кг масло са нужни близо 3 тона розов цвят. Това го прави едно от най-скъпите етерични масла в света. Неговото качество, ползи и благоприятно действие са познати от десетилетия. То се използва в кулинарията, парфюмерията, козметиката, фармацията и др.

Роза Дамасцена, позната още като казанлъшка маслодайна роза е отглеждана в сърцето на България. Розовата долина се превръща в нейно царство.
Тя е диамантът сред цветята. За извличането на най-цените ѝ вещества е нужна водно парна дестилация, технология, с която работят Алба Групс и предоставят на своите клиенти най-чистия и качествен продукт. В най-голямата дестилерия на Алба Групс има разположени 12 казана, като всеки от тях събира близо 500 кг свеж розов цвят. Цветчетата се събират рано сутрин на ръка и се преработват бързо, за да се запази качеството на розовото масло.

Фирма „Алба Групс“ ЕООД е специализирана в производството на етерични масла, българско розово масло,флорални води и натурална козметика. Тя е създадена през 2009 г., като продължава и разширява семейния бизнес, който стартира още през 1991г.  През 2012г. фирмата реализира проекта на новата си дестилерия за производство на розово масло. Алба Групс има още две дестилерии, в които се произвеждат други етерични масла -масла от лайка,бор, лавандула, маточина, хвойна.