Организиран транспорт за спектаклите на Старозагорската опера „На брега на древния Севтополис“

КУЛМИНАЦИОННИ ДНИ НА ПРАЗНИЦИ В ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ

За всички желаещи да посетят красивите спектали на Държавна опера Стара Загора на брега на язовир „Копринка“ Община Казанлък предлага организиран транспорт за трите празнични вечери. Автобусите ще тръгват в 19,00ч. от Лъвовата чешма в Казанлък, а цената на билета в двете посоки /отиване и връщане/ ще бъде 6 лв.

Билети за събитията на Старозагорската опера „На брега на древния Севтополис“ можете да закупите на касите на Билетния център в град Казанлък на ул.„Искра”№4, телефони за контакт: 0431/99553, моб.0885771464, както и НА МЯСТО, 2 часа преди началото на съответния спектакъл на входа на откритата сцена на язовир „Копринка“!

Очакваме ви:

– на 30 август от 20 ч. – съвместна продукция с Театро Лирико – Каляри, операта „Атила“ от Джузепе Верди;

– на 1 септември от 20 ч. – танцов спектакъл по хореографията на Марио Пиаца „Гето“ – финалът на 3 септември „На брега на древния Севтополис“ е отреден за спектакъла на мюзикъла „Есмералда – Парижката Света Богородица“ по музиката на Рикардо Кочанте с участието на Михаела Филева в ролята на Есмералда.

Държавна опера-Стара Загора и Община Казанлък Ви пожелават вълшебни мигове със спектаклите под звездите над Долината на тракийските царе!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram