Обвиниха старозагорец за кражба от нашенец в Лондон

Грозна случка във столицата на Великобритания.

Нашенец, който бил ограбен в Лондон, твърди, че извършителят е от Стара Загора. За случая Taner Hulya споделя в своя профил във Facebook. Той заявява, че на 24 юли къщата му била обрана През това време той и семейството му били на пазар.

Според Hulya извършителите се вмъкнали в дома през прозорец и  задигнали бижута, електроника и дрехи. След като установил посегателството, мъжът предгледал камерите за видеонаблюдение, виждайки и виновника. Той твърди, че това е мъж, който бил облечен със сигнална жилетка.

Ядосаният мъж започнал и свое „разследване“, като заявява, че така стигнал и до сочения за извършител на проявата. Той заявява, че това бил старозагорец, който заедно със своя баща, „работели като крадци“. Hulya се опитва да открие самоличността на нашенеца, използвайки помощта на социалните мрежи, като дори предлага и награда.

„Чудя се как така из голям Лондон крадецът излезе от България. Никога през живота си не съм ги виждал и не ги познавам. Давам награда от £500 за този, който го види или покаже. Самоличността му ще бъде запазена в анонимност“, пише  Taner Hulya.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram