Нормално начало на изборния ден в община Павел баня

0
2074
Парламентарни избори 2021#

Изборният ден в община Павел баня стартира нормално. Екипът на подвижната секция за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина, също бе на линия и започна изпълнението на задълженията си. В общината са образувани 24 избирателни секции в т.ч 3 бр. подвижни секции, от които 2 – за гласуване на лица с трайни увреждания, 1- за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина.

На територията на болница за рехабилитация – СБР-НК ЕАД, също е разкрита 1 секция от директора на здравното заведение. За всички секции са осигурени: дезинфектанти, безконтактни термометри, маски, защитни облекла, течен сапун и др. материали , съгласно указанията на държавния здравен инспектор.

С предприетите противоепидимични мерки община Павел баня се надява изборният процес да протече нормално, спокойно и да се запази здравето на избирателите и членовете на СИК. При необходимост от отговори за организацията на изборния ден, можете да се обръщате към Районна избирателна комисия в Стара Загора или на телефон 04361 /2263.

реклама