КУРАЖ ПОД ОГЪНЯ

4
2

Правило №1 в Казанлък: Нямаш право да не харесваш кметицата. Ако не харесваш работата на кметицата, извезвай от този град, комунист мръсен, защото, щом не харесваш работата кметицата, то със сигурност ти си мръсен комунист!

Правило №2 в Казанлък: Ако не харесваш кметицата, прочети правило №1.

Не само да харесваш, а трябва да обичаш падналото МГ в този му вид, защото това е една мръсна комунистическа сграда, чието падане мръсните комунисти за заложили още при строежа й, проектиран така, че никой гербаджийска фирма да не може да го пипне, без да падне.

Ти трябва да харесваш стила и метода на работа на Теодосий Теодосиев, но само до мига, в който Тео започне да говори, което мисли пред камерите, този мръсен неблагодарен комунист, на когото не стига, че строим школа, а той тръгнал да прави алегории с порутеното българско образование. Утре ще му дойде на изветрелия мозък да критикува Общината, да я сравнява с падналото училище, тоя мръсен комунист, нищо, че навремето се кандидатира за депутат от СДС, когато нястоащите членове на ГЕРБ още се радваха на червените си книжки, преди да се превърнат във върли монархисти, мръсен неблагодрен комунист, ви казвам, излезе тоя Тео! Да се маха от града, като е толкова голям учител, щом пише двойки! Кой му дава право да пише двойки? В Казанлък всичко е толкова хубаво и красиво, децата казанлъшки са толкова умни, в епохата на ГЕРБ всички казанлъшки деца са пълни отличници, а той тръгнал двойки да ми пише! Къде дават така? Я марш от града!

В Казанлък нямаш право да не харесваш отрязаните липи по тротоарите и междублоковите пространства, защото тези мръсни комунистически липи на по 40-50 години са посадени още от мръсните комунисти. Ние ще ги заменим с по-хубава герберска растителност с плитка коренова система, та да се не надигат плочките, защото в Казанлък всички плочки трябва да са равни, еднакви, не може току-така някоя плочка да стърчи със собствено мнение, та да се спъва в нея властта.

Ако си решил да останеш да живееш в нашия хубав град, ти трябва да харесваш Розариума, да се възхищаваш от прекрасния му розово-жълт бетон, защото този прекрасен бетон замени гадния мръсен асфалт, застлан още от комунистите, от които и помен не бива да остане! Ако не ти харесва Розариума, веднага марш на Червения площад!

Ти нямаш право да не харесваш редките хилави храстчета по протежението на бул. „Александър Батемберг”, защото това са хрекрасни храстчета, а ти нищо не разбираш от озеленяване и ландшафтно позициониране в градска среда, което мигом ще рече, че ти май си комунист мръсен.

А ти санира ли си блока по новата кметска програма? Още не си? Саботираш работата на Общината, а? Я виж, засрами се, циганите в „Кармен” са по предприемчиви от теб, те вече си сканираха блока, а ти още се ушумоляваш! Какво чакаш още, да дойдат руснаците?

О, ама не ти харесва полуизгорялото ни „Тюлбе”? Така ли! Я виж какъв хубав облик придоби тоя парк, измислен от комунистите. Преди да не беше по-хубав, а? Според нас тоя парк мигом трябва да се подпали, да се изсече от една точно определена герберска фирма, да се изравни, пък тогава ще решим, какво да правим с него. Най-добре е да го изравним с булдозери това мръсно комунистическо „Тюлбе”, да засадим отгоре му едно поле от прекрасни гербери, Тракийската гробницата не е толкова важна, щом не е строена по времето на ГЕРБ.

А, забравих да те питам, ти ходи ли на театър? На последното представление на Общинския театър не беше ли? Как смееш! Ей, това комунистът, вари го печи го, и на театър не ще да ходи. Такъв хубав театър му направихме, такива невероятни актьори привлякохме, толкова умна, почтена и скромна директорка му сложихме, а ти вечер вместо да се обогатиш културно и духовно, четеш гадни комунистически сайтове като този, гледаш самарска телевизия и после се обиждаш, що те псуват нашите тролове!

Веднага да прочетеш новата книга на Данаил Парнаров, после ще се изпитваме, ей! Толкова пари даде Общината да се напечата тая книга, да те ограмоти, комунист мръсен, а ти четеш вражески постове и червена пропаганда!

Има толкова хубави наши информацонни сайтове, погледни само, колко пари им дадохме, а ти пак тука налиташ! Внимавай, следим те. Разрешените за четене сайтове са Радио Севтополис, нищо, че не е радио, КZ7, Бизнес панорама, Казанлък Инфо, тотално корабокруширалия Пет минути, а в краен случай – Казанлък. сом, макар че нещо напоследък се отклоняват от правата вяра, ама ние и на тях ще им видим сметката. Прокурор си имаме, полицията е с нас, съда, твоят шеф е наш човек, фирмите в града – до еедна наши, извън града – също. А си гъкнал, изхвръкваш на улицата.

А когато това се случи, единственият ти шанс е да се замозапалиш пред сградата Общината, но само в случай, че вече си си пуснал бюлетината за втори мандат на Галина Стоянова, нашата ГОЛЯМА СЕСТРА, която те гледа с усмивка, но не и в очите, докато слиза, слиза с бялата риза, слиза, слиза…

Светлозар Стоянов

Коментари от Фейсбук

Comments are closed.