Колко от Казанлък избраха да отидат до олтара на 20.02.2020 г.

0
450

Четири двойки са избрали датата 20.02.2020 г., за да се врекат във вярност. Брачни халки ще си разменят седем местни и един чужденец. На сакралната дата италианецът Масимилиано ще заведе до олтара своята любима от Града на розите.

Всички младоженци са предпочели ритуал по сключване на брак в общинската зала, съобщи експертът по обреди в местната администрация Пламена Терзиева.

Въпреки, че е делничен ден – четвъртък, особената подредба на цифрите е направила тазгодишния 20 февруари дата, предпочетена от бъдещите младоженци за сватба..

Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият ден за сватба през 2020 г. заради съчетанието на нумерологията с подреждането на планетите, съобщи БТА, позовавайки се на в. „Daily Mail“.

В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера – богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това означава „силно обвързване, емоционална стабилност и реализиране на свещен съюз“.
Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век. Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

Коментари от Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук