Кирилка Димитрова – Кики: Аз ще бъда вашия глас, защото знам какво е… Защото съм млада и упорита, защото се боря и не се отказвам

0
3

Само един човек сблъскал се с трудностите на живота, може да разбере как се живее в красивата ни България. Казват преди да говориш, повърви в чуждите обувки. Ще ви опиша на кратко как един обикновен човек се бори.

Преди много години моето семейство имаше всичко. Много земя, животни, дядо ми 50 години е бил овчар. Имали сме всичко не съм лишавана от нищо. Настъпиха времена, когато това просто се изпари. Имаше държавни предприятия и те също изчезнаха. И така аз детето на прехода, като много други ?Усетих горчевината на живота, още от 14 годишна започнах да работя. На 16 вече бях на две работи + училище. След нощна смяна ходех уж да се уча. Успявах някак си да избутам за да помагам на мама за сметките. След това мама замина за чужбина и така вече около 10 години, горе долу от тогава почнаха да намаляват малките магазинчета. Вече почти ги няма. Така са доста хора, но вие с вирнатите глави няма как да имате допир с тях. Те са обикновенните хора, борещите се с трудностите на живота. Чудещи се как да живеят с малките си заплати. Исках да уча, но прекъснах, беше непосилно за мен. Всичко се плаща, не бях отличничка по обясними причини. И така доста години без сън, без личен живот се борех с живота.

Аз съм като всички останили, онези на който се обещава. От тези дето искат да останат да живеят тука, дето искат родителите им да са до тях. Но ето майка ми още си е в чужбина. Не е само до това дали имаш образование, важно е до колко познаваш болката на хората. Аз съм от тези хора, вървяла съм доста и съм била със скъсани обувки. Не може само да се обира сиренето и за другите суроватката.

Всички сме хора и всеки има шанс и трябва да му се даде, трябва да си помагаме.

Ето защо съм кандидат за общински съветник, защото съм като всички онези, където не им се чува гласа.

Аз ще бъда вашия глас, защото знам какво е… Защото съм млада и упорита, защото се боря и не се отказвам.

Подкрепете ме на 27 октомври с бюлетина 56 и преференция 119!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари от Фейсбук