Карадайъ: Управляващите в оставка се занимават с реваншизъм, не с проблемите на хората и бизнеса

Кметове на населени места, общински съветници и членове и симпатизанти на ДПС от област Стара Загора бяха на посещение в Народното събрание по покана на зам.-председателя на ДПС Халил Летифов.

„Единствено ДПС се грижи за авторитета на най-високия орган в държавата – Народното събрание. Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти и разделят българското общество“, сподели Халил Летифов.

Гостите коментираха, че изходът от политическата и икономическата криза в страната са предсрочните избори. Управляващите час по-скоро трябва да си отидат, категорични бяха кметовете.

Дали ще направят правителство с третия мандат или не, ние няма да живеем по-добре, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Те се занимават с реваншизъм, а не с проблемите на хората. Ние искаме да градим заедно, те идват с философията да рушат. Гледат на опонента като на враг, превръщат терена на политиката в бойно поле. Тези случайни минувачи в политиката ще направят поразиите и ще си заминат. А ние ще останем и ще се чудим как сме го допуснали и какво оставяме на децата си, коментира още Карадайъ.

Лидерът на ДПС заяви, че управляващите в оставка не се занимават с проблемите на хората – галопиращата инфлация и високите цени, енергийната криза, а единственото, което ги вълнува е да назначат Рашков за шеф на КПКОНПИ.

ДПС има дълг да пази стабилността и сигурността на България, за да осигурим бъдеще на нашите деца, каза в заключение Мустафа Карадайъ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram