Казанлъшки фотографи снимат благотворително за Драго

Събитието е тази неделя, на 11 април. За времето от 11:00ч. до 16:00ч. на поляната в парк „Тюлбе“, зад копието на Тракийската гробница, ще се проведе организирано благотворителното фотографско снимане в подкрепа на Драгомир Танев. В рамките на пет часа фотографите Йонко Русев, Стела Стойкова, Мирослав Младенов и Диан Братоев ще очакват желаещите, които ще дарят индивидуална сума за лечението на Драго срещу заснемане и копиране на фотохартия на няколко семейни или портретни кадъра.

Драгомир е на 30 години и страда от много рядко срещан тумор. Борбата за живот става единствената му цел и мечта. Сумата за лечение за първите месеци за лечението на Драгомир вече е събрана, но битката с болестта ще продължи и след това. „С огромното си желание и добри намерения ще дарим събраните средства на семейството на Драгомир. Вярваме, че кампанията ще предостави не само финансова помощ, но и кураж, сили и вяра на цялото семейство. Добротата съществува и Драгомир ще има възможност да я предава дълги години на сина си и на така очакваното си второ дете!“, написа фотографът Йонко Русев в покана към казанлъчани за участие в благотворителните фотосесии тази неделя.

Тази неделя в помощ на Драго ще се проведе и още едно благотворително събитие – футболен турнир на изкуствените игрища до стадион „Севтополис“ с участието на 16 отбора. Началото на турнира е 10:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram