Зимата можете да я видите в снегорин, лятото –да полива цветята в парка

Шипка – едно от емблематичните градчета в България, което през последните осем години пое по пътя на своето възраждане. Защото шипченци решиха, че така ще бъде! Защото те са горди хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Затова преди осем години те взеха решение техният кмет да бъде ВАСИЛКА ПАНАЙОТОВА и от тогава насам тя е с тях, защото може да ги обединява и защото за нея всеки човек е значим.

Днес ВАСИЛКА ПАНАЙОТОВА е кандидат за кмет на гр. Шипка за трети път, именно защото шипченци така пожелаха. Вчера тя се отчете пред тях за свършеното през мандат 2019-2023.

Ето и някои от акцентите в Отчета й:

– Реновиране на сградата на Здравна служба в гр. Шипка /саниране, ектрообзавеждане, ВиК, ремонт и оборудване на медицинските кабинети, парково пространство и озеленяване/.

– Откриване на стоматологичен кабинет към Здравна служба – гр. Шипка. Организиране на профилактични прегледи с гостуващи специалисти в новия здравен център с ехограф, ЕКГ , очни прегледи, за остеопороза / измерване на костната плътност/ и др.

– Ремонт на сградата на бившия Mладежки дом и превръщането му в „СПОРТЕН КЛУБ с обособени две зали за спорт на деца и младежи: зала за зумба, табата и народни танци и фитнес- зала за младежи.

– Изграждане на парково пространство с детски съоръжения, фитнес на открито, градина с билки и място за тихи игри.

– Ремонт на сградата на кметството – подмяна на улуци, реновиране и освежаване на фасадата и помещенията.

– Частично изкърпване на компрометирани участъци по ул. „Христо Патрев“ и ул. „Стефан Орешков“ , закърпване на дупки със студен асвалт по ул. „Димовец“, ул. „Мильо Мишев“, ул. „Добри Карталов“ и ул. „Генерал Гурко“;

– Откриване на пункт към детска Кухня-майка“ в сградата на детската градина на гр. Шипка,

Изграждане на ново депо за зелени и био- отпадъци.

Да се срещнат отново с жителите на Шипка, на отчета на Панайотова, дойдоха и част от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – някои от които тази година за първи път ще се явят на избори, а други – с опит в Местния Парламент. Всички те отново чуха мнението на шипченци за кандидатът от ГЕРБ за кмет на Шипка ВАСИЛКА ПАНАЙОТОВА: „Зимата можете да я видите в снегорин, лятото – с жените да полива цветята в парка“.

За ВАСИЛКА ПАНАЙОТОВА и за общински съветници, можете да гласувате с № 7 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram