За поредна година Стенли с жест към онкоболните жени

Казанлъшкият коафьор Стенли Нанчев отново ще зарадва с подарък за 8 март жени, преживели тежко заболяване. Той ще дари перуки на онкоболни от региона, като част от кампанията „Надеждата е красива“. „Ще предоставим перуките на онкоболни жени напълно безплатно. Аз и моят екип вярваме и продължаваме да работим за хората във нужда. Ние виждаме успеха и надеждата, която е във очите на нашите доволни клиенти“, разказва Стенли. Все повече хора, в това число много деца, стават съпричастни към тази инициатива, която помага на жени от цялата страна.

Стилистът и неговият салон на ул. „Иван Вазов“ 4 движат напред кампанията „Надеждата е красива“ вече 8 година. С помощта на Асоциация „Промени живота си сега“ са изработени над 5 000 перуки. Началото е поставено на 8 март през 2015 г., когато Станимир Нанчев дарява първи 50 перуки на жени, преминали през химиотерапия. Примерът му е вдъхновяващ за коафьори и психолози от различни български градове. Хиляди, цели семейства, млади жени и деца, доброволно даряват косите си за направата на перуките, които стигат до онкоболните пациенти.

На обявените телефони ще бъде предоставена още информация за кампанията и за нуждаещите се: 0888847685, 0897517227 и 0896640044.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram